Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Kesäretki Vepsään - tervetuloa!

Mistä on Turun vapaan koulun kesäretki tehty? Laivasta, saaresta, eväistä, pihapeleistä, uimisesta ja yhdessä hengailusta.

Tämänvuotinen kesäretkemme suuntautuu idylliselle ja luonnonläheiselle Vepsän saarelle Turun saaristoon. Retkipäivä on lauantai 7.6.2014. Voit tutustua kohteeseen osoitteessa vepsa.fi. Retki on tarkoitettu sekä uusille toiminnastamme kiinnostuneille että jo pidempään mukana olleille ja retki on mitä mainioin tapa tulla mukaan toimintaamme.

Kulkupelimme, vesibussi M/s Lily/Kymppi/Marina lähtee klo 11.00 Turun Aurajoen länsirannalta Martinsillan alapuolelta (Läntinen Rantakatu lähellä Vaakahuonetta). Matka kestää noin tunnin. Paluukyyti lähtee Vepsästä klo 18.00 ja on Turussa klo 19 aikaan.

Ota siis mukaan:
-tarpeeksi lämmintä ja säänmukaista ulkovaatetta
-omat eväät (Vepsässä on myös kahvila-ravintola, ks. vepsa.fi)
-rahaa laivamatkaa varten
-haluamiasi ulkoleikkivälineitä tai -ideoita
-uikkarit ja pyyhe


kuva: visitturku.fi


Retkellä pidetään myös Turun vapaa koulu tukiyhdistys ry:n hallituksen kokous klo 13. Kokous on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kustannukset:
Retki on muuten maksuton, mutta jokainen maksakoon itse laivamatkansa (meno-paluu aikuiset 15 €, 0-14-vuotiaat lapset 5 €, Perhelippu 2 aikuista + lapset (max. 3) 30 €.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: turunvapaakoulu@gmail.com

Tervetuloa mukaan, toivottavasti tavataan jokirannassa!

SÄÄVARAUS: Pienestä sateesta emme ole moksiskaan. Mikäli luvassa on kovaa vesisadetta tai myrskyä, siirretään retki seuraavan viikon sunnuntaille 15.6.2014. Tiedotus tästä tapahtuu tarvittaessa lähtöä edeltävänä päivänä tai lähtöaamuna täällä Facebookissa sekä sähköpostitse niille, jotka ovat ilmoittautuneet retkelle sähköpostitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti