Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

ETSIMME UUTTA IHMISTÄ PÄIVÄHOITOTOIMINTAAMME!
ETSIMME UUTTA IHMISTÄ PÄIVÄHOITOTOIMINTAAMME!


DSC_9915.jpgTätä ilmoitusta saa jakaa mahdollisimman laajalle.
Turun vapaan koulun toiminnan kasvaessa etsimme joukkoomme PÄIVÄHOIDON SUPERTYYPPIÄ! Toimenkuvaasi kuuluu yhdessä Turun vapaan koulun muiden aikuisten kanssa kaikki päivähoitoon liittyvä toiminta: leikkiminen, keskustelu, sylissä pitäminen, ruoanlaitto, pesemiset, pukemiset ja maailman tutkiminen yhdessä lasten kanssa sekä yhteistyö vanhempien, Turun vapaa koulu -hankkeen ja viranomaisten kanssa.


SINÄ:
Viihdyt aidosti lasten kanssa ja haluat kohdata kunkin ihmisen omana itsenään. Olet oppimishaluinen, avoin ja elämännnälkäinen. Olet vastuullinen, emotionaalisesti kypsä ja haluat kasvaa ihmisenä työssä lasten kanssa. Suhtaudut kunnioittavasti toisiin ihmisiin iästä, temperamentista ja muista ominaisuuksista riippumatta. Pyrit vilpittömään vuorovaikutukseen toisten kanssa ja uskallat tarttua haasteisiin. Haluat sitoutua työskentelemään pitkäjänteisesti vapaan ja demokraattisen oppimisympäristön kehittämiseksi. Voit olla päivähoidon ammattilainen tai vasta suuntautumassa työhön lasten pariin.

YHDESSÄ:
Rakennamme Suomessa ainutlaatuista vapaata ja demokraattista koulua - oppimisen suunnannäyttäjää, Turun vapaata koulua. Luomme oppimisympäristöä, joka on lapsilähtöinen, jossa asioista päätetään yhdessä ja jossa oppiminen lähtee lapsen tai nuoren omasta kiinnostuksesta. Kehitämme nykyistä päivähoitotoimintaamme ja suunnittelemme toimintamme laajentamista. Tuemme toisiamme ja opimme toisiltamme sekä päivähoidon päivittäisessä toiminnassa että hankkeen rakentamisessa.

Työn alkamisajankohdasta ja ykstyiskohdista sovitaan yhdessä sopivan henkilön tai henkilöiden löydyttyä.

TULE MUKAAN LUOMAAN SUOMEN HAUSKINTA KOULUA!
Kerro itsestäsi meille sähköpostilla: turunvapaakoulu@gmail.com
ja tule keskustelemaan aiheesta infotilaisuuteen ma 4.11. klo 18 osoitteessa Hakapellonkatu 4 C 36, Turku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti